Go to Top

Libera el talento de tu equipo en IESE Business School de Barcelona

Cargando mapa....
Fecha
16 Nov 12
5:30 PM - 7:00 PM
Ubicación
Avinguda de Pearson, 21
Barcelona
08034

XXXIII Jornades Formatives a l’IESE

 

PER A MEMBRES DE CONSELLS DE DIRECCIÓ IESE-AUDITORI CAMPIS SUD

Divendres, 16 de november de 2012

16.00h-17:30 h. Identidad, desafíos y estrategias.

Alfonso AguilóDirector de Tajamar y Vicepresidente de CECE.

17:30-17:45 h. Descans

17:45-19:00h. Libera el talento de tu equipo. 

Óscar Corominas. Abogado y experto en dirección de equipo

PER A MEMBERS DE C. DIRECCIÓ, COORDINADORS i PROFESSORS. IESE-AUDITORI CAMPUS NORD

Dissabte, 17 de november de 2012

Mn. Joan Costa, Doctor en Teología 

10:30h-11:50h. Qué apora la fe al món?

11:50h.-12:00h. Descans

12:00h-13:00h. La tansmissió de la fe a la familia.

Alfonso Aguiló Pastrana.

Enginyer de Camins, Canals i Ports (1983) i PADE de I’IESE (2008). Director del col • legi Tajamar.

Vicepresident de la Confederación Española de Centros de Enseñanza (CECE). President de la Fundación Arenales, que promogut diversos centres d’enseyament a Madrid i Vicepresident de l’Instituto Europeo de Estudios de la Educación (IEEE).

És autor de deu llibres de temes educatius i antropològics així com de centenars d’articles a diverses revistes i publicacions.
Dirigeix el portal www.interrogantes.net.

Óscar Corominas

Advocat i propietari de un bufet. Ha desenvolupat la seva vocació personal a través del Coaching per tal d’acompanyar professionals i particulars. Prèviament es va formar a diverses universitats i escoles de negocis d’arreu del món. Té un màster en HJumanitats i doctorant per la Universitat Francisco de Vitoria.

Conferenciant i formados de capacitats i aptituds per al desenvolupament de les Comepetències Emocionals, la Creativitat, l’Asertivitat i l’Autoconeixement. col • labora amb l’Instituto de Iniciativas de Orientación Familiar.

Desenvolupa la seva creativitat com a pianista i compositor. Actualemnte és president del’empresa de desenvolupament personal i professional “Libera tu Talento”. www.liberatutalento.com

MN. Joan Costa Bou

Nascut l’any 1961, és sacerdot de l’axidiòcesi de Barcelona. Enginyer de telecomunicacions per l’ETSETB de la UPC, llicenciat en teologia i màster en Doctrina Social de l’Església per la Universitat Pontifica de Salamanca, i doctor en teologia moral per la Universitat de Navarra.

És doctor en teologia i professor de la Facultat de Teologia de Catalunya i professor de Teologia Moral a la Universitat Internacional de Catalunya.

Actualment és rector de la parròquia de la Mare de Déu del Roser, de Barcelona, i consiliari general de la Defederació de Cristians de Catalunya i capellè de la Universitat Pompeu Fabra. És membre docent i del consell directiu del Seminari de Doctrina Social de l’Esglésica (SEDASE) de la Facultat de Teologia de Catalunya. www.sedase.ne

Solicitar más información